Sep 22, 2014

Ini last!

Assalamualaikum.

Ok. Last. Takda siaran ulangan lagi lepas ni.

Sesiapa yang berkenan nak masuk ke group di fb, PLEASE ADD ME FIRST. Sila rujuk entry PENGUMUMAN again! .

Jika nama kalian satu sahaja di dalam facebook tu, tak ada masalah untuk saya add. Jika lebih daripada satu nama, manakan saya kenal kalian. Mana satu yang saya perlu add pun saya tak tahu. Disebabkan itu, saya mohon. add saya terlebih dahulu dan saya akan masukkan ke dalam group. ok? Mudah bukan?

Kepada yang dah FRIEND tapi termasuk dalam group, boleh pm ok. Yang dah request tapi belum approve pun boleh drop komen/ pm ok?.

Kerjasama anda amatlah saya hargai bebenor. Sekian. :)

12 comments:

baby mio said...

apa nama gruop kak

arsha said...

Baby, add akk first. Dontbe sad. Sbb group tu status secret. So mmg xde kalau search.

NURUL HUSNA said...

Apa nama fb awk, nk add:)

Anonymous said...

Takleh nak add akak pung T.T

arsha said...

Cek semula entry lepas2 ya. Takpun tinggalkan nma here. Sye cuba add.

arsha said...

Husna, bg full nme fb. N guna gmbr ape eh

Anonymous said...

blh add sy? fb yukana ukana

Anonymous said...

Sy dah add Yosita Md Yatim...

Kak Sue said...

arsha boleh add kak sue dalam FB x?
RazIda Sue...

Aina Shukri said...

Saya dh add, dh pm but still no response. Fb: Aina Shukri

Anonymous said...

Nk jd mrmber fb..pliss add saya..meliahussin..gambar kucing 2 eko warna oren n itam..

Anonymous said...

sye dh friend kt fb dgn akak p blum dpt join group..fb sye: syiqah sonria