Sep 8, 2014

Pengumuman!

Assalamualaikum sahabat semua.

Dengan ini, saya arsha ingin memaklumkan tentang penubuhan GROUP di facebook berstatus SECRET yang mana demi mengelakkan segala kegiatan yang tidak bermoral oleh segelintir hamba Allah. Terlalu banyak isu yang tidak diingini keluar sekaligus membawa kepada kesulitan kepada penulis.

Oleh yang demikian, demi memastikan (cuba berusaha melindungi semua karya yang tak seberapa ni) karya saya tidak diplagiat atau ditiru, atas nasihat sahabat-sahabat saya menubuhkan juga group. Dengan ini juga, saya akan mengupdate karya yang seterusnya ke GROUP. Kepada yang sudi join, bolehlah request di sini.. DONTBE SAD ARSHA

Maaf atas segala kesukaran ini. Maaf..

Sebelum terlupa, mohon kerjasama kalian supaya yang benar2 berminat sahaja. Yang tak berapa @ memang saja carik pasal lupakan sahaja. Sekian.

p/s -

ada masalah rupanya. Adehh.. maka dengan ini, drop komen tinggalkan nama fb anda ok?
atau pun add FB atas nama Dontbe Sad  gambar profile - muka kucing atas buku. 

70 comments:

nuha said...

nape xdpt masuk pon? content not avail..

nurr bayu said...

invite saya

arsha said...

Nuha, meh bagi nama.

arsha said...

Japp.. nama nurr bayu

Anonymous said...

nak jgk my fb suzita rahmat

Nur Zuraihan said...

a ah la arsha, akk pon try tp xleh masuk pn, content unavailable....
please invite me eh...

Siti Fatimah Jaafar said...

Xde pon..huhu

arsha said...

Ok

arsha said...

Profile picture gambar apa eh.. adehai. Ada dua plak. Awak add saya ats nama Dontbe Sad boleh?

chilly lily said...

sis arsha.. nak join jugak. huhuks. nama fb Nur Lyla Khalilah :)
terima kasih.

aurora said...

Add k.... Azwinacik23

Siti Fatimah Jaafar said...

Add saya
FaTieymah Jafr

hawa said...

nk join gak...add sy
hawa homosapiens k :)




hawa said...

nk join gak...add sy
hawa homosapiens k :)




Anonymous said...

sis gne profil picture apa...
byk sgt dont be sad

arsha said...

Dontbe Sad. Dont and be tu dekat. Gmbar muka kucing atas buku

_aniesue_ said...

sya Nk jugak fb anies yaaco

Bee said...

add sy.. Bee Mustafa

Anonymous said...

add sy... Bee Mustafa

jian said...

arsha..add akak zihansubari

Bella Daud said...

akak dah join ....tq

Anonymous said...

Hukhukk..arsha da tamau update d blog kah? Aduhaii.. Sy x punya fb.. Maka lpas ni mlepas lah sgla cter br.. Huwaaaa

aimajemma said...

arsha.. ad jmpe fb dontbe sad.. tp x jmpe icon add friend..

fb aima farhani .. profile picture gambo ribbon hitam..

thanx arsha.. :)

amirah zainal said...

nak join..
amirah Zainal

arsha said...

Amirah zainal sye xdpt add sbb ada dua nama. Pakai profile pic apa ya?

Fazleen said...

Nak join
Fazleen Yasmin

kak fadz said...

Arsha, akak dah cuba log in tapi tak boleh laa, tolong add akak yea, Fadzilah Abu Hashim, profile picture foto pompuan pakai cermin mata hitam, baju ala2 batik warna purple. TQVM

azila said...

Salam arsha. .pls add akak ..Azila Tahir. .profile picture Support Gaza
tq

Anonymous said...

Add akak ye....hasra0606

Anonymous said...

Nk join..
Alizah Noey

arsha said...

Akak sye xdpt cri hasra0605

arsha said...

Sis azila, takde icon add frend. Sye tak boleh add sis.

arsha said...

Done

arsha said...

Done

arsha said...

Done

arsha said...

Done

Nur Zuraihan said...

Assalam arsha, akk dh add fb awak, fb akk Nur Zuraihan Che Harun, please accept my request ye. tq....

Anonymous said...

nk jugak,add saya yer... suhana yasin

UNAIZAH BAHARUN said...

Saya dah request dlm FB.

azila said...

Arsha...pls retry. ..
thanks

suhana yasin said...

add saya yer...Suhana Yasin...

arsha said...

Done sis! :)

arsha said...

Sis suhana, pakai gmbar apa eh? Byk pulak nama.. huh

suhana yasin said...

pic saya n suami serta 4org ank pakai baju color puple...😄😄

Anonymous said...

Salam Arsha akak dah ad kat BF arsha atas nama Noor Qawi

Anonymous said...

add sye plzz...Dila Hoya

tQ..:)

Syahid zulkifli said...

Nama fb: Habibaty Zulkifli

lieda said...

Arsha..dh request..nama wan lieda..approve ye

Hanim said...

Nak jugak.. Wahh... My fb: Syahirah hanim , profile pic rabiah.. :-)

Anonymous said...

Alaa saya xde fb la arsya...fb saya dah di tutup akaunye huhuhu suleem

Anonymous said...

nak juga,
nama facebook :
nurul shafiqa aqila

Yan Chan said...

nak jugak! hee. nma fb - nani yan chan
=)

Anonymous said...

sofiya.aliff@facebook.com

mm cantik said...

sofiya.aliff@facebook.com

mm cantik said...

sofiya.aliff@facebook.com

Anonymous said...

Nak join. Dah request. Azizah Zi

Anonymous said...

Nak join gak. Dah request. Azizah Zi

Nadia Nasir said...

Please add saya. Thanks.

Nadia Nasir said...
This comment has been removed by the author.
Nadia Nasir said...
This comment has been removed by the author.
arsha said...

Nadia, gambar profile apa ya? Byk.pulak nama nadia nasir

arsha said...

Boleh add saya

arsha said...

Nadia add saya dulu boleh sbb byk nama nadia nasir

irziati makhtar said...

nak jugak..
fb: Irziati Makhtar

siti mulan said...

Arsha, saya dah hantar request dalam fb - Norazura Mohammad

Nadia Nasir said...

Arsha, saya sudah hantar friends request dalam fb.

Nadia Nasir said...

Hi Hi saya sudah hantar friend request (: (: (:

Nadia Nasir said...

sorry hantar banyak kali!! baru aje nampak "Your comment has been saved and will be visible after blog owner approval." hehe ingat tak masok tadi. ;)

Sharafiza AB RAHIM said...

please add saya.sharafiza ab rahim

Shila Mohd said...

add sy Shila Mohd