Apr 20, 2014

AWRA_full_DONE! pdf version

Assalamulaikum.

~sengeh sampai tinge ni bila berjaya siapkan Awra. ~haha Alhamdulillah atas izinNya.

Ok. Mula-mula, nak bagitau.

Ni versi PDF atau adobe reader. Sesiapa yang menginginkannya boleh dapatkan secara PERCUMA.

bagaimana?

Begitu mudah. Dengan hantar email kepada saya arshanew@yahoo.com dan SILA SERTAKAN NAMA kalian. Saya akan reply email tu secepat mungkin. NAMUN BERSERTA SYARAT. 

~ SILA JANGAN FORWARD KEPADA SESIAPA PUN! pleaseee la.. Pesan pada yang nak tu, kalau nak, meh email saya sendiri. Bukan suruh bayar pun supaya saya boleh kira jumlah yang mendapatkannya daripada saya. SENANG BUKAN? Saya percaya kalian.

DIINGATKAN, JANGAN LETAK EMAIL DI BAHAGIAN KOMEN! SILA EMAIL SAYA TERLEBIH DAHULU. SEKIAN. -berkemungkinan permintaan anda TIDAK AKAN DILAYAN. maaf.

LAGI SATU, SEBELUM TERLUPA, JANGAN PULA ADA YANG TERLEBIH KREATIF MENGGUNAKAN IDEA YANG TAK SEBERAPA ITU UNTUK KEPENTINGAN SENDIRI. harap faham.

Buat pengetahuan, ada penambahan bab di dalamnya menjadikan semua bab berjumlah 39 kesemuanya. Dan diharap dapat menerima garapan idea yang tak seberapa ni. Maafkan saya atas kelewatan sebelum ni dan maafkan saya juga andai kisah AWRA tidak menepati citarasa kalian. Maaf sekali lagi. Terima kasih kepada yang sentiasa menyokong saya selama ni. Terima kasih banyak2. :')


~kepada yang menginginkannya, boleh jumpa di
 booth Lovenovel pada 27hb April 2014, Ahad, di Dewan Merdeka, PWTC, tingkat 4, booth J32 dan J33 pada jam 11 pagi. InsyaAllah. Pastinya terhad buat yang sudi memiliki TDK. :)

65 comments:

soffy malik said...

Klau guna email kena guna laptop lh tu kn akak?

Dewi Mus said...

Alaaaa jelesss nyer....nak panda comel tu ler....huuu
Thanks arsha....n good job dear....next nak pelok bmjm

arsha said...

Soffy

Kalau hp, tab ada adobe reader, boleh je.

Dewi

Haha..Meh turun pbakl. Eheh

ciknie said...

sy nak gak..da anta e-mail from nuriz790@gmail.com

arsha said...

Jap Sye cek email

Suhana Yasin said...

Saya dah hantar by email from einsuhana@yahoo.com.my...
Arsha Jgn lupa Kat saya yer... :p

farhahismail said...

sya dah anta email kat cik arsha. farhah_ismail@yahoo.com. tq cik arsha. "silent reader"....:)

arsha said...

Cek email ya. :)

farhahismail said...

tq cik arsha. dah dpat dah.....:)...gud luck for next novel. both novel cik arsha emang awesome.....:)

Anonymous said...

assalamualaikum dik . akak dah hantar email kat arsha

ahlassunflower@yahoo.com

Anonymous said...

Nk jugak
wanbiena@gmail.com
mekaseh^^

Sue Anieki said...

assalammualaikum kak arsha..
dah lama x komen kat sini..hehehhe.. sll jd "silent reader" dlm berapa bln ni..tp kita follow insta akk.. :)
kita dah bc TDK :) best sgt2...
teruskan b'karya akk..

sy ada send email kat akk tok AWRA pdf..

arsha said...

Waalaikumussalam. Dah balas. 😊

Terima kasih atas sokongan! :')

Anonymous said...

Arsha, sy nak jg, dah antar email safriani4@gmail.com tq.

Mira Amirah said...

Salam kak..saya dah email akak.terima kasih..

nooramirahmohamedjaafar@gmail.com

Anonymous said...

salam...
kak arsha,sy dh antr email utk AWRA pdf..
email dr faraashahkawaii@gmail.com^_^

kak fadz said...

Arsha. ....akak pun nak jugak versi pdf ni..akak dah email dah...teruskan menulis...akak menyokong dari jauh...

Anonymous said...

sy nak jg awra pdf version, dah antar email safriani4@gmail.com tq.

sutera haizan said...

Asslmmkm,..kak,sy bermnt...sri.haizan87@gmail.com..tq kk

Bella Daud said...

akak punya mamabella73@gmail.com...tq...

Nurul said...

Asslmmkm, saya pun berminat . dah email. hanimnurul161@gmail.com

fa fiq said...

Assalamualaikum..kakk sya dah emailkan..safiqaqifa@gmail.com

arsha said...

Wslm. Akak dah balas dik.

Bella Daud said...

juta2 tq...sbb masa akak cuba godek2 n tanya my hubby....cik arsha dah balas.....yuhuuuuuuuuu.....tqqqqqqq

Shamila Zainab said...

Nk jugak. Ni emel sy shamila_zainab@yahoo.com

Shamila Zainab said...

Nk jugak. Ni emel sy shamila_zainab@yahoo.com

Ju'A said...

salam sis akak dah email request AWRA. Hrp adik dpt balas ye....klu dah beli TDK tu awal2 lg blh dapat tak bear tu....hehehe

Anonymous said...

sya dah antar emel..
xdpt lg...
qu_nurharnani@yahoo.com

Anonymous said...

Azainimohd@yahoo.com

aqilah said...

alahai, anak akak ke sana hari isnin, tak ada rezeki la. apa pun bc mmg best!

aqilah said...

sorry, awra mmg best. email kat akak ye. tiha_aqilah@yahoo.com thanks.

Kak Sue said...

terima kasih Arsha...
memang besttttt

Anonymous said...

Assalamuaikum, email pd sy sekali ya, tq3x...
intan.9907@gmail.com

MaY_LiN said...

acha...
:( :( :(
kte xde..kte da stat kelas
:( :( :(

ana said...

Arsha dah msg email ....
ibtisamnur ye...

Anonymous said...

dah bacedah full awra..best sgt..
tq kak arsha..
-ada..

Amal said...

Assalaimulaikum.. cik writer, saya pun nak pdf version.
ini email saya amalinamamat@yahoo.com

thank you

Khalilah Ismail said...

assalammualaikum. dah antar email tp tak dpt pn

Khalilah Ismail said...

dah antar email tp tak dapt

Anonymous said...

assalammualaikum...emaildh antar tp tak dpt

arsha said...

Khalilah, pkai email apa? Sbb ada lagi yg sye blum reply


arsha said...

Khalilah, tolong email semula.

Nerly Sibarani said...

saya nak
sibaraninerly@gmail.com...

Anonymous said...

sis saya dah antar emel tp x dpt pown feedback dr sis..

arsha said...

Tolong email semula sebab buat mase ni sye dah bls semua email kalian

NURUL HUSNA said...

saya pun nak jgak!! saya dah email arsha, husnayusof411@yahoo.com. tq:)

Mai Azzahra said...

Assalam..saya pun nak jgk awra pdf version..da email mai_azzahra@yahoo.com.my

Anonymous said...

Salam akk..sy pn slh seorng silent reader..sy pn naaaakkk kak!ni email sy...chocolate_yana93@yahoo.com..thanks akk!sy jnji sy xkn langgar syarat akk..hehehe

Khalilah Ismail said...

khalilahismail85@gmail.com

Anonymous said...

Arsha saya nak awra saya dah emailkan pada arsha...sulaim84@gmail.com ok tq

Anonymous said...

salam alaik :)
saya dah emailkan
lovechoc81@gmail.com
ini email sy terima kasih :0

hawa said...

Thanks, dh baca semua,best sgt...(⌒_⌒)

aqifa said...

Assalamualaikum kak nak jgk...nie email sya...iefa1822@ymail.com

Anonymous said...

Akak saya nak juga..azainimohd@gmail.com

arsha said...

Aqifa, email awak tu tak valid. Bagi email yg valid dik

Anonymous said...

sis saya ada emel lg sekali...please nk novel arwa...reply emel saya...

arsha said...

Dik, apa email?

Anonymous said...

sis emel ke merpatiputih_sue@yahoo.com

Anonymous said...

merpatiputih_sue@yahoo.com

Anonymous said...

Salam
Saya nak pdf version
Haslinda.mustapa@gmail.com

Wawa Mohamad said...

Saya pun dah email Arsha jugak :)

Anonymous said...

As salam Awra...saya pun nak pdf version...insetia58@yahoo.com

Anonymous said...

Assalamualaikum. my email add is hezrinabdullah@yahoo.com ... Thank you. Keep up the good work.

Hunlove r said...

salam cik arsha,

nak satu, hunlover2014@gmail.com

zieza said...

TLG EMAIL KAT SAYA zieza77@gmail.com