Oct 30, 2012

maaaf maaaf!

Assalamualaikum :) 

MAAF atas statement saya yang lalu yang berbunyi; 

"kepada sesiapa yang tidak boleh memiliki BMJM secara ebook...."

Begini sebenarnya...

BMJM dalam pembikinan. Maksud ayat saya di atas adalah dituju khas kepada sesiapa yang tidak boleh mendapatkan BMJM jika dibuat secara EBOOK. Means, mungkin ada yang sukar untuk memiliki, tak mampu milik, tak mahu merabunkan mata baca tanpa kelip diskrin computer mahupun laptop masing-masing, dan sebagainyalah masalah yang dihadapi. Sebarang rundingan boleh dibuat dengan menghantar email. ( jangan marah kalau saya balas sangat lambat.. huu)

Saya mintak maaf atas sebarang kesilapan yang berlaku kerana kegelojohan menaip statement. 

Saya mintak MAAF juga di atas ketidakbalasan email kalian yang menyudikan diri bertanya. Maka saya jawab sekali harung di sini ajalah walaupun hati rasa bersalah dengan apa yang dilakukan walaupun saya sudah berjanji mahu melayan segala surat2 kalian. huu :'(. Saya hanya mampu membaca email kalian bermula dari 24 oktober lagi tetapi tidak berkesempatan pun membalas memandangkan BB stil kena sita. hohoho. nak balas pakai phone, tak puas hati. huu

Makanya di sini saya akan terangkan sekali lagi. 

BMJM masih dalam pembikinan. Paling awal siap end of november. Kalau tak, maknanya bulan selepas itulah. inshaAllah. saya cuba mana yang mampu.

Terima kasih sekali lagi atas kesudian kalian yang sangat CARE dengan blog ni. :')

terima kasih yang menyuarakan hasrat hati mahu saya PRINT OUT BMJM kerana saya akan pertimbangkan dan saya akan cuba survey harga print paling mampu milik. :)

Apa juga perkembangan BMJM akan saya beritahu kemudian. 

Apa-apa pertanyaan lain, boleh tinggalkan di email saya arshanew@yahoo.com ~ walaupun saya akan jawab lambat. huu. maaf!

InshaAllah dengan izinNya andai Allah perkenan saya menyudahkan semuanya maka adalah BMJM, TDK dsb. :)

assalamualaikum. ~rindu sangat seh dengan blog sendiri. huu

13 comments:

fatim fatimah said...

sya tk kisah dlm bentuk apapun BMJM tuh,,janji cpt disiapkan,,hehehhee,,

meow said...

betul betul betul

Eijan said...

Setuju dgn Fatim, dlm bentuk apa pun akan tetap dimiliki.....hehehe...janji cepat siap la ye....

einaz lynna said...

lama x date dgn pureen n shaq... xsbar nie nak miliki nye wlau apa bentuk pun...

Kak Sue said...

Kak Sue x kisah dalam apa jua bentuk ... yang penting cepat dan dapat di baca.... KAK SUE FOLLOW...

MaY_LiN said...

mama arsha ku cayang (zarif)
hohohoho..
kalau boleh printednye besh gak mama cha..
boleh kelek ke hulu ke hilir

norihan mohd yusof said...

salam dek,cam ner yer dek andai akak nak langgan BMJM.ajar ,terang kan n akak nak tau sangat cara2 nyer dek.baru jer akak terbaca n terus fall in luv kat BMJM.wat buku dek leh lah akak wat koleksi...best sesangat tu cerita u ne dek,tak sesabar akak nak tau kesudahan nyer...pleaseeeeeee yerrrrr dekkkkkkk

Atty Ismail said...

Buat mcm mane pun Arsha...Janji atty dapat baca...

Anonymous said...

wat buku lew kk.. bleh dbawa ke mana sahaja... hehe.. pape pun t bgtahu ea...


~ana~

Anonymous said...

saya pun nak tau macam mana nak langgan.. tak penah langgan e-book..
bila dapat baca...

Anonymous said...

naaakkkk bacaaaaa cepatttt. setiap hari bukakkk takdak apaaa. frustnyeee sayaaa. mohon akakk mengertii. sobsobsob ;p

anna said...

slm.. saye pun xpenah langgan ebook.. nk try gak ler.. cmne ea.. nk ebook BMJM ea.. pape t, inform ea..

dewi said...

Arsha....lamanyer bertapa...rindu ler ngan n3 u....
Ebook ke novel ker ok jer...wish u luck yer....
Cepat ler update new n3 laling...