Jan 30, 2012

entry YOUNG JIAO XIU

THANK YOU SO MUCHhhhh... to YOUNG JIAO XIU for your comments.

Dia telah meninggalkan jejak pada BAJP dari BAB 1 hingga entry terakhir!

really appreciate. ~much love! ~_~

terima kasih untuk semua komen kamu, teguran dan ke'emosi'an kamu membaca. huu..

terima kasih banyak-banyak sangat....

Tidak lupa juga kepada semua reader lain yang beri sokongan dan teguran :)
0.365x365_large

*agak-agak, kalau saya ada silap lagi, silalah tegur :D

9 comments:

aimajemma said...

aima ske bace BAJP ngn crite baru neh... kalo bace bnyk kali pn x puas..

all d best ;)

YONG JIAO XIU said...

hehe thanks for this special entry! buka n scroll je blog tadi, terpampang 'entry young jiao xiu'.sekilas pandang, sy ingat sy buat entry nama saya, pastu, zap, eh ni kan blog yg sy follow.sengih lebar baca entry ni.
sy mmg suka share feeling bila baca novel ni, klo arsha ada depan mata sy, memang jenuh/muak nak dengar sebab setiap page sy ulas. sy memang buka ruang komen awal2, mudah nak mengomel setiap feeling sebab cter ni pjg, klo emosi lain timbul takut emosi sebelum ni tenggelam (tak ingat). hehe dah berbelit ayat sy ni, harap phm la bahasa sy ni.hehe
tapi memang la tabik spring, sebab arsha boleh describe watak lelaki tu sebijik mcm sy imagine utk perangai tipikal lelaki melayu, sebab sy banyak jpa lelaki melayu perangai cengini. kagum2x. mesti ada org yg arsha suka perhati kan.
oh ya, klo 'all' dah tak perlu tmbh 's' kat belakangnya.
kenapa tak publish novel ni?80 episod maunya jejak sampai 1000 page kan.

YONG JIAO XIU said...

sambung sampai 100 episod?hehe blh x? sebab best ni.haha. suka baca.

arsha wangi said...

aima>

thanks aima for your support. :)

arsha wangi said...

young>

heee. saja je suka2. hargai sangat apa yang kamu komen and tegur. yela sebab sebelum ni tak pernah pun cuba menulis. ni la kali pertama. thanks a lot.

saya ni hidup memang dikelilingi dengan lebih ramai lelaki. (adik beradik sume lelaki :D). then, ada member2 yang begini gayanya. huu.

see? banyak sebenarnya spelling error. almaklumlah, tak berapa nak hebat. huu. thanks atas teguran. ~muchh love. ~mesti sapa2 yang baca dok gelak2kan saya sebab banyak salah. ahah.

100 bab? aduh! haru sungguh tu. mungkin tak rasanya. mesti lelama saya dah takda modal nak cerita apa. huu.

publish? tak kot. saya ada cek balik dari awal, sampailah bab terakhir. yang awal2 tu, hadoi! banyak sangatttt salah eja. ayat tunggang terbalik terlingkup pun ada. hee.

terima kasih banyak2 young. :)

*new story tu kalau follow, sorry la kalau wataknya tak berapa nak kena. hee. :D

YONG JIAO XIU said...

really? wow memang terbaik lah, walau baru try menulis dah tulis sampai 80episod tu!kagum2. hehe sama la kita, adik beradik suma lelaki tp selamat la suma jenis bukan tipikal melayu,cuma sorg yg ada perangai tu sikit2 hehe.
spelling errors tu memang lumrah penulis, sebab memang nak kejar idea yg datang takut hilang kan?hehe(mcm la sy ni penulis, berlagak mcm tahu saja hehe.) selalunya penulis yg publish buku akan buat rechecking untuk spelling sebelum hantar kepada penerbit. penerbit pun akan baiki/tapis lagi perkataan tu, most penerbit ada jawatan proofreader.
hehe novel baru tu sy akan baca nti. tak cukup tido sebab dok baca novel ni.haha, cannot resist lah, nak perabis jugak,jadi gian pulak. siap ulang semula lagi.hehe

tasya linda said...

akak, cepat2 lah sambung novel BAJP, nak tahu ending dia macam mana. Tak sabar rasanya nak tahu. :D

arsha wangi said...

tasya> inshaAllah. sedang berusaha ni. :)

young>
haha. sampai tak cukup tido? hee, saya bila bab novel pun, sanggup je tak tido langsung. huu

erm, memang banyak la nak kena baiki bajp ni. bila baca balik, sendiri malu bila ayat pun bunyik tak sedap. hee

WAWA said...

wah... tak sabarnya nak tunggu next entry, good luck arsha!! citer BAJP memang best