Jan 19, 2012

Atas permintaan

Assalamualaikum kawan2 dan sahabat. :)

Terima kasih kerana setia membaca BAJP dan TDK juga.

Terima kasih sebab kamu2 sabar menanti sambungan BAJP. Untuk memuaskan hati kamu2 yang sudi tinggalkan komen di sini....
Maaflah andai ada yang tak suka BAJP. uhuu

....BAJP akan saya sambung SIKIT LAGI... SIKIT AJA LAGI...sebelum penamatan dilakukan. Tetapi selepas bab 80 ini, ianya tak dapat disambung sementara waktu sebab sibuk sikit. Maybe after 29hb baru boleh sambung. Sorry sangat-sangat.

Jumpa lagi. InshaAllah :)

8 comments:

MaY_LiN said...

ala..lmbtnye..
xpela..
jnji ade smbgn n habiskan cite ni tau

Anonymous said...

tak sabar plak nk tunggu sambungan TDK... :)

arsha wangi said...

>maylin

kalau sempat taip, saya update. :)

Anonymous said...

baru temu blog nie..
like story BAJP..
cam tergntng je..
smbng la lg...
x sbr nk tau baby iffat & afeef..._ArA_

arsha wangi said...

>ara

BAJP blum hbis. and maybe akan sambung sikit je lagi. buat masa ni stop dulu sbb cbuk sikit.

thanks sebb sudi baca. :)

MaY_LiN said...

ok..waiting.. :)

akulah said...

mmm.. x pe la cik writer... janji ade smbungan bajp....

YONG JIAO XIU said...

eh tak nak sambung pjg lagi ke?100 xdpt?huhuhu best cter ni,sy emosional gler bc,mmg kutuk gila2 la afeef ni, mmg dasar gaya lelaki melayu typical terakhir tu. bgs tul awak tulis, menghayati n memahami perangai lelaki melayu. tabik la sama awak.hehe ada 10bab lagi ni nak baca, br bz hingga episod 70,rasa syg plk nak abiskan sebab nti gian nak lagi.hehe.cepat2 post entry BAJP ya.