Dec 15, 2013

Tutup order dan pembayaran.

Assalamualaikum.

Dengan ini, saya ingin memalumkan, order untuk novel TIRAI DOSA KELMARIN akan ditutup pada akhir bulan ini.

Kepada yang sudah pun melakukan pembayaran hingga ke hari ini, 15hb DISEMBER 2013, urusan pengeposan akan dilakukan bermula Isnin. Nanti saya akan inform sendiri kepada pembeli yang sudah pun melakukan pembayaran.

Bagi yang berminat untuk memilikinya, boleh maklumkan pada saya segera agar saya boleh berurusan dengan pihak lovenovel untuk dapatkan stok (sebab stok yg ada pada saya dah habis). Atau juga, anda boleh terus sahaja melakukan pembelian melalui www.lovenovel.com.my. Ianya lebih mudah dan cepat. Sekian.

15 comments:

Dewi Mus said...

Xsabo tunggu nak bace....huuu

MaY_LiN said...

arsha..awat cepat sgt..
chinese nw yr lom lg.. da ttp wat kukis???
hihihi..
tamo marah..nnti suh adik zarif n baby
iman geget
:)

Dewi Mus said...

Amboi maylin.....sebarang komen tidak akan dilayan....kekeke...
kak na dah menang ler....kan kak na kan....hihihi

kak na said...

dewi maylin......arsha

Dewi Mus said...

Kak na...xsabo nak pelok zarif ker...sama ler ngan dewi...huhu

kak na said...

sama la kita

Dewi Mus said...

Arsha ngah penat tuh...dah 2 hari kat pesta buku penat sign...hehehe

arsha wangi said...

Haha bukan penat.. cuma tak brpa nk rjin ulg alik ke pos ofis. Eheh

Dewi Mus said...

Pasai apa plak nak kena ulang alik bukan body guard hang ada ka...hihihi

arsha wangi said...

Haha takda la dewi.

MaY_LiN said...

;)

ayu salina said...

Nak.....sy akan bank in selepas 23hb yer sis. Tq

arsha wangi said...

Ok. Nanti pm sye eh.. Nk bgi detail.

Anonymous said...

Kat kedai ade jual x?
[Farahin]

arsha wangi said...

Ada farahin.