Aug 30, 2012

~EHEM

assalamualaikum. ~kepada yang singgah dengan senang hati atau tidak senang atau terpaksa atau dipaksa dan seangkatan dengannya.

~ucapan terima kasih kepada penegur-penegur tegar dan meninggalkan komen dengan rela hati. terima kasih bebanyak. jasamu ku bawa hingga ke liang lahad.

MAKLUMAN:

1) sesiapa yang membaca BAJP dari mula hingga bab yang sedia ada, jangan rasa sakit hati mahupun menyampah dan rasa macam nak hentam kaw2 punya pada saya sebab penulisan, susunan, ejaan, mashaAllah buruk bebenor. BAJP merupakan cubaan pertama. Maka segala kesalahan yang ada dalam bab2 yang ada tu, memang saya tak betulkan. Itulah bentuk rupa kali pertama orang menulis. ~biarkan...

2) sesiapa yang membaca TDK dari bab mula sampai bab yang sedia ada. Terima kasih kepada penegur2 yang perihatin kerana kesalahan ejaan, grammar dsb. Saya akan betulkan semula. Tetapi, bukan yang ada dalam blog ni. Saya akan betulkan yang ori. Sebab bab2 awalan, saya tidak punya 'volunteer Editor'. Maka segala kesilapan pada ejaan yang sengaja mahupun tak sengaja tu, memang saya tak perasan. Memang terang jelas lagi nyata memang salah saya sebab tak double check b4 post. Apatah lagi saya memang fail segala tok nenek tatabahasa grammar ni. Pakai boowww je semua. almaklumlah. belajar tak tinggi.

      2 1/2) sekarang saya dah ada editor. thank you so much MAYLIN. mana yang sempat saya edit semula, saya akan edit. tidak kurang juga kepada KAKNA. she's our mama here. kan MAYLIN? akan marah, or tegur anak2 kalau buat silap. bukan pakai hukum je. ~angkat dua2 kening sambil mata kelip2. :P

3) TEGURAN ANDA AMAT SAYA HARGAI. WALAUPUN ADA YANG SEMPAT BUAT SAYA SENTAP SEKEJAP. TAKPA. SAYA FAHAM. MASING2 ADA EMOSI SENDIRI YE TAK? KITA BUKAN MALAIKAT YANG TAKDA PERASAAN YE TAK? 

4) sebarang pertanyaan mahupun makian, cacian, komenan, hentaman. silalah..  saya menulis sementara Dia bagi izin. Time Dia tak nak bagi, saya tak menulis dah. :)

5) again ~ ni email saya. agak2 tak puas hati ke, rasa2 nak bagi surat layang ke.. apa ke.. meh la email saya.
    arshanew@yahoo.com 

SEKIAN...

19 comments:

Wan Ruzana said...

Ingtkn nk post en3 bru keke

arsha wangi said...

ahaha.

~mimpi sebelum tidur la tu. eheh :P

aimajemma said...

selamat hari raya :)

suke baje crite arsha.. since BAJP lg..

tang grammar n wrong spelling kadang2 x prasan pn.. heheh.. kalo prasan pn, buat2 x nmpak jek...

selamat berkarya :)

arsha wangi said...

selamat hari raya kembali.
alhamdulillah terima kasih :)

yang tak perasan, buat2 tak nampak tu la yg naiknya entry ni ha.. ahaha

MaY_LiN said...

arsha..
malu mak..
kuikuikui
dah dah..go to sleep

Anonymous said...

saya suka semua penulisan awak....
insyaalah saya akan support awak dengan memberi komen... tapi kalo awak dapat balas komen orang lain lagi best...

bila nak sambung lagi..BMJM dan TDK..
TERIMA KASIH kerana rajin post .. saya tiap2 hari buka blog awak..kalo dapat post 4 kali seminggu lagi best.. heh besar permintaan ni.

kak na said...

terharu i ...

sue said...

Setiap Insan x terlepas dari membuat kesilapan .... so rasanya nak buat apa marah pada Cik Arsha yang penting mesej dalam cerita yang hendak di sampaikan.... Cik Arsha banyakkan bersabar ok.... Kak Sue FOLLOW......

Atty Ismail said...

Tahniah arsha...Apa2 pun sy suka semua karya arsha...

arsha wangi said...

MAYLIN>

ahaha. malu pulak. bluwerk. :P


ANONYMOUS>

niat hati memang nak balas je semua komen. ahaha. sebab smnjak saya berblog 4 tahun lalu, memang dengan senang hati balas komen orang. tapi bukan blog ni la. hee :D

4 kali seminggu? hamboi. sikit sangat tu haa. ahaha

anywy, terima kasih bebanyak. :)


KAKNA>

alololo... malu pula.. :P


SUE>

boleh jadi cheer leader la kaksu ni. eheh. kak sue, ambik yang positif je. yg negatif buat tak nampak. ehehe


ATTY ISMAIL>

alhamdulillah terima kasih. :)
big love to you ^^,

onnie areyou said...

occay jer... Cuma background blog takmo hitam bole???? Bkn apa, susah nak feel bila gelap... Opssss terlebih .. Sorry...

arsha wangi said...

ohh..maaf. memang sengaja hitam. eheh

sue said...

X kisahlah warna apa???.... bila kak sue baca setiap cerita kak sue akan menilai nya dan boleh buat pedoman pada diri kita .... buat masa ni rasanya semua cerita dari cik arsha ok....TERBAIKKKK....

kiki said...

'hitam itu menawan'
tu yg kena buat senaman mata sblm bc kan arsha?....hahaha

arsha wangi said...

SuE>

alhamdulillah. terima kasih kaksue :D


KIKI>

hahahhaa. macam tau2 aja kiki ni. hehe

Anonymous said...

saya suka gaya penulisan akak...best lain n banyak bermain emosi tp tu yang sy suka..x sbar nak beli versi cetak akak..ala yang hentam akak tu biasalh diorang ada sikap x brp baik kalau komen membina x pe ni nak jatuhkn org baik x yah singgah..sy skong akak tau...

arsha wangi said...

cik ANONYMOUS>

alhamdulillah. terima kasih :D

Anonymous said...

Err grammar..spelling penting ke untuk upload entry?..bg saya as long as sampai jalan citer ok jerk..Lainla kalau dibuat buku/hard copy kan..takper cik writer..byk jer saya baca entry enovel yg spelling error..

arsha wangi said...

hikhik..

nak buat macam mana. dah ada 'ORANG' yang suka check grammar saya. saya layankan aja. :D